thegroup are o noua agentie de comunicare

Postat la 14 februarie 2008 1 afişăre

thegroup lanseaza agentia specializata de comunicare interactiva si internet Navidoo, in parteneriat cu Vlad Stan, fondatorul companiei Vodanet Media, unul dintre principalii jucatori pe piata de publishing si publicitate online

Agentia va fi condusa de Vlad Stan, in calitate de Managing Partner. Serviciile de comunicare interactiva pe care le va dezvolta Navidoo vizeaza exploatarea internetului ca mediu de comunicare, crearea de continut pentru media digitala, e-commerce, optimizarea pentru motoare de cautare (SEO), technical si user experience si gestionarea brandurilor in mediul online.

Navidoo este cea de-a doua agentie de comunicare interactiva a thegroup dupa achizitionarea din 2007 a agentiei New Media. thegroup a fost fondat in 2005 de catre Zoltan Szigeti si Mihaela Nicola si are 14 agentii de comunicare, 80 de clienti si 250 angajati.

In 2007, thegroup a avut o cifra de afaceri de aproximativ 51,8 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/thegroup-are-o-noua-agentie-de-comunicare-2383225
2383225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.