Taher: Am aflat din presa ca nu m-am inteles cu Strabag

Postat la 19 mai 2008 19 afişări

Omul de afaceri Fathi Taher a mandatat casa de avocatura “Bostina si Asociatii” sa poarte negocieri cu actionarii hotelului JW Marriott din Bucuresti pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni.

“Sunt interesat sa cumpar si chiar am facut o propunere in acest sens celor de la Strabag in urma cu aproape un an, insa pana acum nu am primit nici un raspuns. Nu am stiut ca nu ne-am inteles la pret pana cand nu am citit in presa”, spune Fathi Taher.

Omul de afaceri se refera la articolul publicat saptamana trecuta de BUSINESS Magazin in care reprezentantii Strabag afirmau ca oferta pe care le-a facut-o omul de afaceri pentru a cumpara cele 35% dintre actiunile Marriott nu a fost satisfacatoare.

Mandatul primit de “Bostina si Asociatii” este unul flexibil si se refera in special la pregatirea documentelor preliminare negocierilor, angajarea discutiilor privind termenii de baza ai tranzactiei si evaluarea optiunilor juridice de incheiere a tranzactiei.

“Avem mandate sa negociem si cu Strabag si cu Bank of Cyprus precum si cu toate partile care sunt interesate in tranzactie” spune Avocatul Coordonator Doru Catalin Bostina.

In prezent, Fathi Taher detine 19% si Bau Holding Strabag SA detine 55% din JW Marriott Bucuresti, singurul din Europa Continentala clasificat la categoria de lux a lantului hotelier.

“Investitia in Hotelul Marriott este una speciala pentru mine si ma voi implica direct in aceasta tranzactie doar in momentul in care lucrurile vor deveni serioase” adauga Fathi Taher.

Cititi aici articolul care a determinat reactia omului de afaceri Fahti Taher.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hoteluri,
turism,
Marriott,
Taher,
Strabag
/actualitate/afaceri/taher-am-aflat-din-presa-ca-nu-m-am-inteles-cu-strabag-2644208
2644208
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.