Stephan Weber a parasit conducerea Ursus Breweries

Postat la 26 ianuarie 2010 128 afişări

Stephan Maria Weber, directorul general al Ursus Breweries, a anuntat ca va parasi conducerea companiei, dupa trei ani de cand ocupa aceasta functie, succesorul sau urmand sa fie anuntat.

Weber a decis sa se retraga din fruntea operatiunilor Ursus din motive personale, potrivit reprezentantilor companiei.

In timpul mandatului sau, Ursus a devenit liderul pietei de bere din Romania si si-a consolidat operatiunile prin preluarea producatorului local Bere Azuga.

Stephan Maria Weber are 46 de ani si s-a alaturat companiei SABMiller Europa in 2003, cand a ocupat functia de Director de Vanzari si Distributie pe Europa. Anterior a mai lucrat pentru companii precum P&G si BAT. Detine un MBA in Marketing si Resurse Umane obtinut la Universitatea Bayreuth din Germania si un master in domeniul Administrarii Afacerilor, obtinut in cadrul Universitatii Western Illinois din SUA.

In 2008 compania a inregistrat afaceri de 325 milioane euro, principalii sai competitori pe piata locala fiind Heineken si InBev.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Stephan Weber,
Ursus,
Timisoreana,
ber
/actualitate/afaceri/stephan-weber-a-parasit-conducerea-ursus-breweries-5446010
5446010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.