Sportivii miliardari

Postat la 09 noiembrie 2007 1 afişăre

Anul acesta, in premiera, topul Forbes al miliardarilor a inclus un roman (Ion Tiriac) si un sarb (Miroslav Miskovic), ambii fosti sportivi si cu afaceri diversificate, de la banci si asigurari la investitii in imobiliare.

Forbes estimeaza averea lui }iriac la 1,1 miliarde de dolari (750 mil. euro), iar autorii prezentarii din revista tin sa precizeze ca "in ianuarie, }iriac si olimpica Nadia Comaneci au condus festivitatile care au marcat intrarea Romaniei in UE". Romania si Serbia sunt ultimele tari din zona reprezentate in topul Forbes al miliardarilor, Europa Centrala si de Est numarand acum 15 oameni cu averi de peste un miliard de dolari, majoritatea din Polonia si Ucraina. Cehul Petr Kellner, care controleaza cea mai mare firma de asigurari din tara lui, conduce acest top regional, cu o avere estimata la 6 miliarde de dolari (4,09 mld. euro).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
topuri,
investitii
/actualitate/afaceri/sportivii-miliardari-1032582
1032582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.