Smartbook-ul, cel mai popular dispozitiv in 2010?

Postat la 04 ianuarie 2010 54 afişări

Producatorul de chip-uri Freescale Semiconductor Inc. a intrat pe piata computerelor subtiri prin lansarea unei categorii de produse care, potrivit analistilor de pe piata va genera mult interes anul acesta.

Noul aparat, numit smartbook, care se aseamana foarte mult cu un e-reader, are un ecran tactil de 7-inch, va functiona pe baza sistemului de operare Android de la Google, sau Linux, va avea Wi-Fi si 3G si va costa in jur de 200 de dolari.

Henri Richard, senior vice-presedinte de vanzari si marketing din cadrul Freescale, a spus ca smartbook-urile reprezinta "partea care lipseste dintre computere si smartphone-uri".

De asemenea, anul acesta se asteapta ca si alte companii precum Qualcomm Inc sau Nvidia Corp sa dezvolte smartbook-uri bazate pe chip-uri

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/smartbook-ul-cel-mai-popular-dispozitiv-in-2010-5256938
5256938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.