SMAEB 2010: Motoare, cai putere si demonstratii pe doua roti la Romexpo

Postat la 25 aprilie 2010 20 afişări

A opta editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamentre Bucuresti (SMAEB), desfasurata in perioada 23-25 aprilie, a strans in pavilioanele expozitionale 13-16 Romexpo peste 60 de importatori sau distribuitori de vehicule pe doua roti, echipamente sau accesorii moto.

Expozitia a strans cateva mii de pasionati ai sporturilor cu motor, in incinta Romexpo fiind parcate in cursul zilei de sambata cateva mii de motociclete.

Evenimentul a reunit toate clasele moto, fiind expuse atat motociclete clasice si superport, off -road, scutere, biciclete cat si modele mai putin populare, precum KTM X-Bow, un vehicul cu doua locuri dezvoltat de peste 240 CP, sau triciclul Can-Am Spyder al catui pret poate ajunge si la 18.000 de euro.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
SMAEB,
motociclete,
salon
/actualitate/afaceri/smaeb-2010-motoare-cai-putere-si-demonstratii-pe-doua-roti-la-romexpo-6061646
6061646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.