Skype va oferi apeluri prin internet pentru iPhone

Postat la 29 ianuarie 2010 10 afişări

Skype, serviciu ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri telefonice prin Internet a semnalat recent faptul ca va crea propria aplicatie pentru realizarea telefoanelor si prin intermediul iPhone, scrie Los Angeles Times.

Avand in vedere popularitatea Skype, telefonia prin internet a devenit o modalitate rapida pentru utilizatori de a realiza apeluri locale si internationale, iar, in prezent, Skype are mai mult de 20 de milioane de utilizatori care folosesc serviciul in acelasi timp, potrivit companiei. In plus, incepand de astazi utilizatorii americani de iPhone, care sunt abonati la AT&T Networks vor putea reduce costurile prin efectuarea telefoanelor pe Internet, in conditiile in care, in trecut, pentru a realiza apeluri aveau nevoie de conexiune la internet, ne informeaza Los Angeles Times. De asemenea, schimbarea va permite consumatorilor sa dea telefoane din toate locatiile in care exista un semnal 3G puternic.

Si iCall Inc., companie de telecomunicatii din Statele Unite a primit aprobarea Apple pentru a realiza o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii vor putea vorbi nelimitat pe internet la telefon, in schimbul sumei de 10 dolari, sau gratuit, pentru o perioada limitata de cinci minute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Skype,
iPhone,
internet
/actualitate/afaceri/skype-va-oferi-apeluri-prin-internet-pentru-iphone-5456425
5456425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.