Si bulgarii se lauda degeaba. Podul de la Calafat nu va fi gata in 2010

Postat la 25 februarie 2010 13 afişări

In ciuda declaratiilor recente ale oficialilor bulgari, podul de peste Dunare de la Calafat-Vidin nu va fi gata in acest an. Si chiar daca ar fi, pe ambele maluri s-ar opri in balarii.

Chiar daca ministrul bulgar al Transporturilor, Alexander Tvetov, sustinea recent in Parlamentul de la Sofia ca pana in luna iulie se vor finaliza lucrarile de constructie a celui de-al doilea pod peste Dunare, la Vidin-Calafat, urmand ca pe el sa se poata circula pana la finele anului, realitatea este cu totul alta.

"Constructorul podului, firma spaniola FCC Construccion, selectat de partea bulgara, a solicitat o extindere de un an de zile a termenului de finalizare, care fusese stabilit initial pentru sfarsitul lui 2010. N-a obtinut un an, ci sase luni, adica pana in vara lui 2011", au declarat pentru Gandul surse din cadrul Ministerului Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/si-bulgarii-se-lauda-degeaba-podul-de-la-calafat-nu-va-fi-gata-in-2010-5617872
5617872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.