Se va inchide santierul autostrazii Bechtel?

Postat la 15 martie 2010 10 afişări

Derutata de semnalele Guvernului Boc, conducerea companiei a trecut oceanul pentru a discuta la nivel inalt daca sa inchida santierul sau nu.

Michael Swinford, directorul Bechtel Romania, a plecat sambata in Statele Unite pentru a discuta cu sefii mai mari care va fi strategia companiei americane in ceea ce priveste lucrarile la autostrada Transilvania. "Voi reveni peste o saptamana si jumatate si ma voi reintalni cu prefectul Clujului. Procesul de disponibilizare este deschis si este doar o intentie, o decizie finala urmand sa fie luata abia in 5 aprilie. Multe se pot intampla de acum pana pe 5 aprilie", a declarat Swinford la finele saptamanii trecute, cu ocazia unei intalniri cu prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/se-va-inchide-santierul-autostrazii-bechtel-5745110
5745110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.