Sala de masaj si trandafiri in culise, doua dintre pretentiile Madonnei

Postat la 24 august 2009 22 afişări

Madonna a cerut pentru concertul pe care il va sustine in Parcul Izvor din Capitala, ca in zona de culise sa fie amenajate o sala de masaj, o cabina de dus cu hidromasaj si o sala de gimnastica, informeaza organizatorii show-ului, Emagic.

In backstage, unde Madonna va fi "cazata" in seara concertului, staff-ul artistei se ocupa direct de amenajarea camerelor , singura solicitare a acestora pentru organizatori fiind ca tavanul din cabine sa fie acoperit cu o panza de matase de culoare alba . Diva este insotita pe tot parcursul turneului de 34 de persoane "apropiate" - staff-ul personal - inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, precum si un bucatar italian.

Tot in zona de culise vor fi amenajate o sala de masaj, o cabina de dus cu hidromasaj si o sala de gimnastica, echipamente de fitness , elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei. Pentru amenajarea zonei de backstage vor fi necesare 500 de scaune si mese, 30 de canapele si 500 de trandafiri albi si rosii . O persoana din staff-ul Madonnei este insarcinata cu verificarea culiselor inainte de sosirea artistei, pentru a se asigura ca toate cerintele au fost indeplinite in cel mai mic detaliu.

Citeste mai multe despre concertul Madonnei aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concert,
madonna,
trandafiri,
pretentii,
masaj
/actualitate/afaceri/sala-de-masaj-si-trandafiri-in-culise-doua-dintre-pretentiile-madonnei-4797798
4797798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.