Russian Airlines cumpera 65 de aeronave de la Boeing si Airbus

Postat la 19 august 2009 19 afişări

Operatorul aerian Russian Airlines a solicitat constructorilor de aeronave Boeing si Airbus oferte pentru cumpararea, in urmatorii ani, a 65 de avioane.

"Operatorul aerian a luat decizia de a solicita principalilor constructori de avioane din Vest si din Rusia sa prezinte oferte comerciale pentru 65 de aeronave. Cu producatorii locali vom lua legatura ceva mai tarziu", a declarat Sergei Chemezov, presedintele companiei de stat Russian Technologies, actionarul majoritar al Russian Airlines, potrivit Forbes citand Reuters.

Russian Airlines a fost creat de guvern, anul trecut, din mai multi transportatori aerieni efectati de criza financiara si pretul ridicat al combustibililor. Conglomeratul vizeaza un parc de avioane de 120 de unitati pana la 2017.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
aerian,
aeronave,
airbus,
boeing,
rusia
/actualitate/afaceri/russian-airlines-cumpera-65-de-aeronave-de-la-boeing-si-airbus-4780291
4780291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.