Romstal cumpara nr. 2 din Serbia

Postat la 13 decembrie 2007 2 afişări

Grupul Romstal, detinut de omul de afaceri italian Enrico Perini, s-a extins pe piata din Serbia, prin preluarea companiei private Doming d.o.o. specializata in comecializarea echipamentelor pentru instalatii, valoarea tranzactiei fiind de 10 milioane de euro. Compania Doming d.o.o. detine 25-30% din piata materialelor pentru instalatii din Serbia, fiind a doua companie de profil din aceasta tara.

Cu o cifra de afaceri estimata la sfarsitul anului 2007 de peste 23 milioane euro, Doming d.o.o. are acoperire nationala prin reteaua de distributie dezvolata pe intreg teritoriul sarb: magazinele partenere acopera 70% din teritoriul Serbiei - 20 de puncte de vanzare comercializeaza exclusiv produsele firmei Doming, si alte 40 de magazine comercializeaza si produse de profil ale altor firme producatoare. Reteaua proprie este formata din 9 magazine localizate in principalele orase din Serbia - 3 in Belgrad si cate unul in Nis, Novi Sad, Cuprja, Pozarevac, Loznica, Pojega. La aceste magazine se adauga si un centru logistic in Simnovci, aflat la 30 km de Belgrad.

Romstal, vizeaza pozitia de lider de piata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii intre companiile multinationale din Europa de Est, declara Enrico Perini, director dezvoltare Romstal.

Povestea afacerii Romstal

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romstal,
enrico perini,
tranzactii,
industrie,
retail,
comert,
/actualitate/afaceri/romstal-cumpara-nr-2-din-serbia-2304468
2304468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.