Romanii se incapataneaza sa bage bani in imobiliare

Postat la 02 februarie 2010 11 afişări

Imobiliarele si depozitele bancare au fost anul trecut cele mai de incredere plasamente pentru romani. O alegere deloc surprinzatoare, nici macar in privinta pietei imobiliare, majoritatea tarilor din regiune alegand sa-si investeasca banii in case, terenuri si spatii de orice fel, potrivit unui studiu realizat de GfK si comunicat la solicitarea Gandul.

Pana la 30% dintre romani au spus ca sunt interesati de cumpararea de case si locuinte, la egalitate cu cei care ar investi in active ale pietei imobiliare. "Cred ca romanii nu au trecut asa de usor peste acei ani de cresteri foarte mari in domeniul imobiliar. Pe de alta parte, daca 2009 nu a fost un moment tocmai bun pentru aceasta piata, in 2010 cine are bani e bine sa-i investeasca in imobiliare, cu posibilitatea negocierii preturilor", a declarat pentru Gandul Eugen Voicu, directorul general al Aviva Investors Romania - societate de administrare a investitiilor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/romanii-se-incapataneaza-sa-bage-bani-in-imobiliare-5466310
5466310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.