Residenz, cartierul german: Am vandut 150 de apartamente

Postat la 11 iunie 2009 115 afişări

La mai putin de un an de la demararea livrarilor la cheie a primelor apartamente, in cartierul german Residenz s-au vandut peste 150 de partamente, din cele 350 care au fost finalizate pana acum.

„Ne bucuram sa anuntam ca numarul celor care au ales sa locuiasca in cartierul german Residenz creste constant", a spus Bjarne Virenfeldt, C.E.O., Grup Tiriac Imobiliare. "Chiar daca piata imobiliara a trecut de la efervescenta la polul opus, am reusit sa atragem in continuare noi locatari si asta vom face in continuare prin noua campanie Rent to Buy", a completat acesta, precizand ca incepand de luna aceasta, cei care vor sa cumpere un apartament, vor putea sa il inchirieze timp de trei ani, iar chiria platita in aceasta perioada va reprezenta avansul pentru noua locuinta.

Cartierul german Residenz este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp si va contine, la finalizarea intregului proiect, un total de 489 de apartamente care vor avea intre doua si cinci camere, din care 130 sunt in continuare in constructie. Mai mult de jumatate din primele doua faze ale cartierului german sunt contractate si locuite, iar din aceasta luna au fost finalizate si pot fi achizitionate la cheie alte 100 de apartamente incluse in cea de-a treia etapa de dezvoltare. "Pana in acest moment cel mai bine vandute au fost apartamentele cu doua camere, dar si cele de trei camere", a afirmat Jurgen Reich, Country Manager LBBW Immobilien Romania, care a mai declarat ca pana acum locuintele au fost achizitionate cash de 65% dintre locatari, restul apeland la credite.

Pe langa apartamente, cartierul ofera rezidentilor locuri de parcare atat pentru ei, cat si pentru vizitatori, gradinita privata, discount market-ul „Plus”, piata agroalimentara, banci, pizzerie, patiserie, precum si un lac artificial si locuri de joaca pentru copii, alaturi de spatii verzi generoase. Facilitatile oferite rezidenţilor au fost completate in cursul lunii trecute si cu o linie privata de transport, ce leaga complexul rezidential de Piata Chibrit si este pusa gratuit la dispozitia tuturor locuitorilor cartierului german.

Residenz este un proiect finantat de catre UniCredit Tiriac Bank, compania de constructii este Heberger, managementul de proiect este asigurat de ALBA Project Management, arhitectii sunt Artre Studio si Nething Generalplaner, iar Agentul exclusiv este CB Richard Ellis Eurisko.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/residenz-cartierul-german-am-vandut-150-de-apartamente-4532466
4532466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.