Raul Ciurtin este noul director general al Albalact

Postat la 11 martie 2010 93 afişări

Dupa cinci ani petrecuti in cadrul companiei, Traian Simion a plecat din cadrul Albalact Alba Iulia. Locul sau va fi luat pentru o perioada nedeterminata de Raul Ciurtin, presedintele Albalact Alba Iulia.

Traian Simion a coordonat strategiile de dezvoltare si consolidare ale companiei Albalact in calitate de director general timp de doi ani, dupa ce alti doi ani si jumatate a lucrat in companie.

"La momentul numirii mele in functia de director general al Albalact, am declarat ca accept aceasta functie cu convingerea ca si in Romania se pot face lucruri bune in orice domeniu daca ne pastram consecventi in utilizarea principiilor si pasilor corecti din punct de vedere managerial", spuneTraian Simion, fostul director general al Albalact Alba Iulia.

Sub managementul lui Traian Simion, compania Albalact a intrat pe segmentul branzeturilor traditionale, achizitionand 93,6% din actiunile Raraul Campulung Moldovenesc. Ca director general, Traian Simion a coordonat si planul de marketing pentru noile lansari de produse, dar si pentru rebranduirea iaurturilor Fulga si produselor Raraul.

Traian Simion s-a alaturat echipei Albalact in octombrie 2005, cand compania se afla in plin proces de rebranding. Ca director comercial, Traian Simion a construit, in 2006, strategia de lansare si propulsare a brand-ului Zuzu si a contribuit la cresterea cu 702% a vanzarilor companiei.

"Traian Simion s-a dovedit a fi un manager de valoare, iar contributia sa in evolutia companiei Albalact a fost importanta. Albalact continua sa creasca, iar eu voi prelua planurile de dezvoltare ca director general, pe o perioada nedeterminata", spune Raul Ciurtin, presedintele si directorul general Albalact Alba Iulia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Raul Ciurtin,
director general,
Albalact
/actualitate/afaceri/raul-ciurtin-este-noul-director-general-al-albalact-5737651
5737651
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.