Ramona Jurubiţă, KPMG în România şi Moldova: Am o convingere platonică, că nu poţi cârmui pe nimeni dacă nu te poţi guverna pe tine. Iar profesional, această gândire a inspirat deciziile mele, capacitatea de a fi un partener de echipă eficient şi un manager de încredere.

Postat la 18 ianuarie 2023 90 afişări

Cifră de afaceri (la 30 sept. 2021, pentru KPMG în România şi Moldova): 48,4 mil. euro

Număr de angajaţi: 1.000


CARTE DE VIZITĂ

• Ramona Jurubiţă are o experienţă de aproximativ 20 de ani în fiscalitate şi este country managing partner al KPMG, România din toamna anului 2018;

• Este membră a ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), a Camerei Consultanţilor Fiscali din România, a CECCAR şi a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR);

• Observa, într-un interviu anterior, că egalitatea de şanse şi de gen este astăzi instituită: „Din punctul meu de vedere, a te situa în termenii unei diferenţe de gen nu implică, în mod necesar, a reclama o slăbiciune, ci a fi conştient de subiectele tabu şi de prejudecăţile din jurul lor şi a le depăşi prin creativitate şi profesionalism”.


Am o convingere platonică: nu poţi cârmui pe nimeni dacă nu te poţi guverna pe tine. Iar profesional, această gândire a inspirat deciziile mele, capacitatea de a fi un partener de echipă eficient şi un manager de încredere. Proba evoluţiei mele este încrederea celorlalţi în raţiunea pe care o putem construi împreună.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.