Puiu Popoviciu îl schimbă pe Ergun Ergen de la şefia zonei comerciale Băneasa. Cine vine în loc?

Postat la 25 noiembrie 2011 155 afişări

Ali Ergun Ergen, cel care a condus în ultimii şase ani zona comercială a proiectului Băneasa din nordul Capitalei, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, se va retrage la sfârşitul acestui an din poziţia de CEO, urmând a fi înlocuit de către George Argentropoulos, un manager care a mai lucrat pentru Romtelecom înainte să fie recrutat de către Popoviciu.

Ergun este unul dintre cei mai experimentaţi dezvoltatori şi administratori de centre comerciale de pe piaţa locală, iar în acest an a finalizat o nouă investiţie de 22 mil. euro în extinderea proiectului din Băneasa cu un cinematograf. De la începutul anului viitor, el va rămâne consilier pentru proiectul Băneasa, dar se va putea implica şi în alte proiecte. "Prin rolul consultativ pe care mi-l voi asuma în perioada următoare alături de companie voi continua să îmi aduc contribuţia la aceste rezultate extraordinare şi sunt sigur că alături de George Argentopulos, care a fost implicat activ alături de mine în activitatea companiei din ultimii ani, întreaga echipă Băneasa Shopping City va continua să demonstreze că mai bine este posibil în continuare", spune Ali Ergun Ergen.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/puiu-popoviciu-il-schimba-pe-ergun-ergen-de-la-sefia-zonei-comerciale-baneasa-cine-vine-in-loc-9007193
9007193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.