Propuneri de toamna la malul Marii Negre: 159 de lei la o stea si 499 de lei la cinci stele

Postat la 16 august 2010 18 afişări

De la 1 septembrie se da startul vacantelor la preturi mici pe litoralul romanesc, prin intermediul a doua programe speciale: "Litoralul pentru toti" si "O saptamana la mare". Ambele avand sejururi de o saptamana, la aceleasi preturi, singura diferenta fiind ca primul se deruleaza pe o perioada mai lunga, are oferte si la cinci stele, oferind si mici bonusuri cumparatorilor.

Astfel, "Litoralul pentru toti" are pachete la preturi cuprinse intre 159 de lei si 499 de lei de persoana, la hoteluri de o stea pana la cinci stele, si dureaza pana la 15 octombrie, dupa cum au anuntat ieri reprezentantii Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, organizatorul programului. Cine prefera varianta cea mai ieftina, la o stea, fara mic dejun va avea de platit 159 de lei/persoana, in timp ce, la doua stele, pachetul turistic costa 189 de lei - fara mic dejun, respectiv 249 de lei - cu mic dejun. La trei stele, biletul se poate cumpara cu 219 lei, in varianta fara mic dejun, si 339 lei, cu mic dejun, iar la patru si cinci stele, sejurul se vinde cu 399 de lei, respectiv 499 de lei - ambele numai cu mic dejun.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/propuneri-de-toamna-la-malul-marii-negre-159-de-lei-la-o-stea-si-499-de-lei-la-cinci-stele-6902788
6902788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.