Prologis inchiriaza spatiu catre Geodis

Postat la 10 iunie 2009 89 afişări

ProLogis, unul dintre furnizorii globali de spatii de distributie, a anuntat ca va inchiria o suprafata de 8.400 de metri patrati din spatiile recent dezvoltate in Bucuresti catre Geodis Calberson, furnizor de servicii de logistica si transport international pentru terti, parte a SNCF (Căile Ferate Franceze).

„Geodis este un client global pentru ProLogis, iar parteneriatul nostru este unul puternic, pe termen lung" a spus Pierre Kosc, Director General Geodis Calberson Romania. "Stim din experienta ca pentru dezvoltarea unei afaceri sunt necesari parteneri de incredere care sa ne sprijine in acest proces", a completat acesta precizand ca ProLogis este un partener, alaturi de care pot realiza obiectivul de a deveni cei mai buni in domeniul transportului si logisticii. "Acesta este cel de-al treilea contract de închiriere pe care îl semnăm cu ProLogis in Romania", a mai precizat Kosc.

 

Spatiul pe care Geodis il va ocupa este in una din cladirile din ProLogis Park Bucharest A1 care se gaseste de-a lungul autostrazii Bucuresti-Pitesti. ProLogis Bucharest A1 cuprinde patru cladiri totalizand 108.600 de metri patrati de spatiu industrial de clasa A, dintre care 28.000 de metri patrati sunt certificati conform standardelor EPC.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/prologis-inchiriaza-spatiu-catre-geodis-4528174
4528174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.