Primul magazin din România în care banii nu mai au nicio valoare. Unde se află şi cine are acces

Postat la 05 iulie 2016 769 afişări

Primul magazin din România în care banii nu mai au nicio valoare. Unde se află şi cine are acces

În Bucureşti s-a deschis un magazin în care banii nu au nicio valoare; magazinul se află în cartierul Crângaşi şi toţi doritorii pot alege dintre produsele expuse, dar nu plătesc pentru ele, ci muncesc.

Astfel, pentru călcat şi măturat timp de 4 ore poţi primi 2 litri de ulei, 3 conserve de carne, 2 kg de făină şi 10 napolitane. Toate produsele din magazin sunt obţinute prin donaţii. Pentru fiecare oră de muncă, se pot acumula puncte în schimbul cărora se pot primi cele necesare; preţul obiectelor este calculat în ore de muncă prestate.

Magazinul se adresează doar persoanelor cu o situaţie financiară dificilă din sectorul 6.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/primul-magazin-din-romania-in-care-banii-nu-mai-au-nicio-valoare-unde-se-afla-si-cine-are-acces-15516883
15516883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.