Subiecte BACALAUREAT 2016. Subiectele şi rezolvările la examenul de Limba şi literatura română

Postat la 04 iulie 2016 2239 afişări

137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat

Subiecte BACALAUREAT 2016. Subiectele şi rezolvările la examenul de Limba şi literatura română

În total, 137.344 de absolvenţi de clasa a XII-a din promoţia curentă, dar şi din promoţiile anterioare, s-au înscris la probele scrise de la Bacalaureat, care se vor susţine în 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educaţiei, lucrările vor fi corectate în 87 de centre de evaluare.

Probele scrise de la Bacalaureat încept luni, 4 iulie, cu testul de la Limba şi Literatura Română, urmând ca marţi să aibă loc proba la Limba Maternă, miercuri (6 iulie), candidaţii să susţină proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar vineri va avea loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una din 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie şi economie.

Vedeţi AICI Subiecte BACALAUREAT 2016. Subiectele şi rezolvările la examenul de Limba şi literatura română

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
subiecte,
limba,
bacalaureat
/actualitate/subiecte-bacalaureat-2016-subiectele-si-rezolvarile-la-examenul-de-limba-si-literatura-romana-15515785
15515785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.