Primul Ford "made in Romania"

Postat la 08 septembrie 2009 13 afişări

Ieri s-a lansat primul autoturism marca Ford produs la Automobile Craiova, in prezenta presedintelui Ford Europa, John Fleming, a presedintelui Traian Basescu, a presedintelui Senatului, Mircea Geoana si a altor oficialitati romane.

Primul autoturism Ford produs la Craiova este un vehicul comercial, Ford Transit Connect. Grupul american Ford a devenit actionar majoritar la Automobile Craiova in septembrie 2007, cand a achizitionat de la stat 72,4% din capitalul companiei, pentru 57 de milioane euro.

Ford a investit pana in prezent 12 milioane de euro in pregatirea angajatilor, potrivit Ziarului Financiar, angajatii beneficiand de aproximativ 380 de cursuri de formare in acest an.

Click aici pentru a citi mai multe despre istoria privatizarii Automobile Craiova.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/primul-ford-made-in-romania-4872505
4872505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.