Primul antreprenor roman care vorbeste despre insolventa

Postat la 16 octombrie 2009 162 afişări

Florin Balu, directorul general si unul dintre actionarii retelei de fast-food Snack Attack, a acceptat relativ repede sa povesteasca despre declinul businessului sau, de 8,3 mil. euro in 2008, mai ales ca perioada "neagra" a fost una scurta, iar afacerea este acum pe o panta ascendenta.

Intrarea in insolventa este o "stampila" de care nu scapi foarte usor, dar Balu nu este managerul ingandurat, care nu stie cum sa faca mai bine sa-si reesaloneze datoriile. Pare detasat, iar discursul sau este presarat cu glume - spune ca a reusit sa faca situatia "simpatica" dupa ce si-a linistit creditorii.

Problemele Snack Attack au inceput din noiembrie 2008, cand criza a inceput sa se simta in Romania. Fabrica de la Balotesti, o investitie de 2,5 mil. euro, avea nevoie de finantare bancara.

Cititi mai multe despre primul antreprenor roman care vorbeste despre insolventa pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Florin Balu,
insolventa,
Snack Attack,
strategie
/actualitate/afaceri/primul-antreprenor-roman-care-vorbeste-despre-insolventa-4999589
4999589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.