Prima Casa se prelungeste pana la 15 februarie. Dupa se fac modificari

Postat la 06 ianuarie 2010 20 afişări

Persoanele care incheie pana la 15 februarie 2010 antecontracte de vanzare-cumparare de locuinte prin programul "Prima Casa" vor beneficia in continuare de garantia statului la contractarea creditului, ulterior programul urmand sa fie modificat, pentru stimularea achizitiei de locuinţe noi.

Termenul pana la care trebuie incheiate antecontractele a fost stabilit in sedinta de miercuri a Guvernului, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale. Ministerul Finantelor a anuntat anterior ca propune Guvernului data de 31 ianuarie 2010 ca termen scadent pentru incheierea antecontractelor.

Informatia a fost confirmata, la finalul sedintei de guvern, de premierul Emil Boc, care a precizat ca dupa data de 15 februarie programul va fi "restructurat", cu accent mai mare pentru constructiile noi, făra sa se renunţe la sprijinul acordat pentru cumpararea de locuinte finalizate.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/prima-casa-se-prelungeste-pana-la-15-februarie-dupa-se-fac-modificari-5277692
5277692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.