Presiunea trusturilor de presa pe decizia politica, o vulnerabilitate, conform Strategiei de Aparare

Postat la 23 iunie 2010 9 afişări

Campaniile de presa la comanda cu scopul de a denigra institutii ale statului, diminuarea capacitatii de aplicare a legii de catre unele institutii si presiunile exercitate de trusturi de presa asupra deciziei politice sunt stipulate ca vulnerabilitati in Strategia de Aparare discutata marti in CSAT.

Potrivit documentui transmis Parlamentului de presedintele Traian Basescu, spre dezbatere si aprobare, principalele vulnerabilitati ale Romaniei sunt diminuarea capacitatii de aplicare a legii de catre unele institutii ale statului, capacitatea administrativa redusa la nivel central si local si politizarea excesiva a unor institutii, atat la nivel local cat si national.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/presiunea-trusturilor-de-presa-pe-decizia-politica-o-vulnerabilitate-conform-strategiei-de-aparare-6441219
6441219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.