Presedintele PwC Romania se asteapta la un an cu tranzactii imobiliare "foarte putine si mici"

Postat la 10 iunie 2010 16 afişări

Vasile Iuga, country managing partner al PwC, asteapta inca un an dificil pentru sectorul imobiliar si in care va creste cererea de consultanta in materie de fraude, pe masura ce nivelul infractionalitatii economice careia ii cad victima companiile va creste.

"Asistam la sporirea disputelor intre actionari, ceea ce creeaza noi oportunitati de afaceri pentru firmele de consultanta pe partea de investigatie economica si litigii."

Iuga vede posibila o intarire a cooperarii dintre firmele de insolventa si bancile detinatoare de portofolii de creante neperformante pentru cautarea unor solutii optime de valorificare a acestor creante.

Cititi mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consultanta,
imobiliare,
insolventa,
pwc,
fraude,
litigii
/actualitate/afaceri/presedintele-pwc-romania-se-asteapta-la-un-an-cu-tranzactii-imobiliare-foarte-putine-si-mici-6346231
6346231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.