Preşedintele PayPal, Scott Thompson, numit CEO al Yahoo

Postat la 05 ianuarie 2012 11 afişări

Yahoo l-a numit în poziţia de director general executiv (CEO) pe Scott Thompson, preşedintele PayPal, în speranţa că expertul în internet şi comerţ electronic, creditat cu succesul diviziei de plăţi online a eBay, va reuşi o nouă performanţă semnificativă, revigorând compania.

Thompson este considerat arhitectul ascensiunii PayPal, serviciul de plăţi online al eBay, cel mai mare operator de profil din lume. Yahoo, un fost pionier al internetului ale cărui site-uri sunt încă printre cele mai vizitate din lume, trece printr-o perioadă foarte dificilă, conducerea şi acţionarii companiei discutând recent mai multe variante strategice de reorganizare, inclusiv vânzarea grupului, delistarea de la bursă sau divizarea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
yahoo,
PayPal,
Scott Thompson,
CEO
/actualitate/afaceri/presedintele-paypal-scott-thompson-numit-ceo-al-yahoo-9127935
9127935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.