Presedintele Nintendo: iPad-ul Apple nu ma impresioneaza

Postat la 29 ianuarie 2010 8 afişări

Satoru Iwata, presedintele companiei producatoare de jocuri Nintendo a afirmat ca in ce priveste jocurile, mult asteptata tableta Apple- iPad “nu aduce surprise”, ci doar foarte putine imbunatatiri in tehnologia 3D.

"Este un iPod mai mare", spune Satoru Iwata, presedintele Nintendo, fara a ascunde faptul ca tableta nu l-a impresionat, ne informeaza YahooNews,. De asemenea, Iwata este de parere ca jocurile 3D nu vor capta prea curand atentia publicului. "Am indoieli in ce priveste faptul ca oamenii vor utiliza ochelari acasa pentru a se juca", a mai spus acesta. Pe de alta parte, companii precum Sony Corp. fac mari investitii in tehnologia 3D, cu scopul de a-si mari vanzarile in urmatorii ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Nintendo,
iPad-ul Apple,
Satoru Iwata
/actualitate/afaceri/presedintele-nintendo-ipad-ul-apple-nu-ma-impresioneaza-5456858
5456858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.