Presedintele forteaza independentul sau amenintand ca sunt in pericol pensiile si salariile

Postat la 15 octombrie 2009 8 afişări

Va este atat de rusine de partide politice incat sa impingem responsabilitatea guvernarii la niste tehnocrati pe care sa-i manipulam din spate?" - Traian Basescu, adresandu-se liderilor opozitiei, care i-au propus un Guvern de tehnocrati

Presedintele Traian Basescu a dat ieri sah opozitiei, propunand un guvern de uniune nationala care sa aiba ca premier un economist cu experienta in relatia cu FMI, in contrapartida cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sustinut de PSD, PNL, UDMR si grupul minoritatilor.

Conform unor surse politice, una dintre variantele avute in vedere de Basescu ar fi Lucian Croitoru, actual consilier al guvernatorului BNR, pe care seful statului l-ar fi contactat marti seara pe dupa intalnirea cu delegatia PD-L.

Presedintele nu i-a anuntat pe democrat-liberali ce are de gand sa faca. In schimb, le-a reprosat incapacitatea de a negocia sustinerea pentru Guvernul Boc.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/presedintele-forteaza-independentul-sau-amenintand-ca-sunt-in-pericol-pensiile-si-salariile-4992352
4992352
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.