Premium Aerotec investeste 45 de milioane de euro in constructia unei fabrici din Romania

Postat la 05 martie 2010 66 afişări

Premium Aerotec incepe constructia unei fabrici de prelucrare a componentelor pentru avioane la Ghimbav, in Brasov.

Noua fabrica din Romania va fi integrata, alaturi de cele din Augsburg, Bremen, Nordenham si Varel, din Germania, in grupul de companii Premium Aerotec. Contractul pentru terenul de 60.000 de metri patrati, destinat constructiei noii fabrici, a fost semnat in prezenta primului ministru Emil Boc si a ministrului Economie, Adriean Videanu.

Unitatea de productie va intra in functiune chiar de anul acsta, extinderea urmand sa fie incheiata la sfarsitul lui 2011, investitiile alocate de Aerotec urmand sa se ridice la 45 de milioane de euro.

Acest poriect va crea aproximativ 300 de noi locuri de munca la Brasov, numarul acestora urmand s acreasca progresiv. Comenzile pentru noua fabrica din Ghimbav vor veni de la subfurnizori in cadrul programelor existente de dezvoltare a avioanelor.

"Am ales acest amplasament deoarece aici am gasit cele mai bune conditii si calificari in domeniul productiei de componente pentru avioane", spune Hans Lonsinger, CEO al Aerotec.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/premium-aerotec-investeste-45-de-milioane-de-euro-in-constructia-unei-fabrici-din-romania-5717117
5717117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.