Prea putine pateuri

Postat la 19 noiembrie 2007 1 afişăre

Datorita expansiunii puternice in Romania si Bulgaria, lantul ungar de patiserii Fornetti intentioneaza sa-si majoreze capacitatea de productie a fabricii din orasul Kiskunfélegyháza cu 250–300 de tone pe luna.

Pana la sfarsitul lui noiembrie, compania va pune in functiune o noua linie de productie si va angaja 30–40 de persoane.

József Szabó, managing director al firmei, spune ca fabrica din Timisoara, ridicata in 2005 si in care s-au investit 3,5 milioane de euro, nu mai poate sa tina pasul cu cererea, in conditiile in care vanzarile se dubleaza la fiecare trei luni. De aceea, de cateva luni fabrica din Ungaria este nevoita sa acopere diferenta. La inceputul anului, firma a deschis o subsidiara in Bulgaria, dar aceasta are atributii doar pe partea de comercializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ungaria,
Fornetti
/actualitate/afaceri/prea-putine-pateuri-1044297
1044297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.