Peste 20% din ansamblul Vivenda a fost vandut

Postat la 06 decembrie 2007 1 afişăre

Peste 20% din apartamentele din ansamblul rezidential Vivenda, au fost comercializate, potrivit datelor furnizate de catre dezvoltator

Circa 300 de apartamente din cele 1.400 cuprinse in cadrul proiectului Vivenda au fost vandute, dezvoltatorul ansamblului, Hercesa Imobiliara, anuntand recent inceperea vanzarilor pentru al treilea bloc din cadrul proiectului.

Compania spaniola, prezenta pe piata locala din 2004, mai are in derulare alte doua investitii pe segmentul rezidential, in doua proiecte situate in zonele Ghencea si Orhideelor din Bucuresti, totalul apartamentelor aflate in constructie fiind de peste 5.400 de unitati. Un alt proiect al dezvoltatorului spaniol este fostul hotel Cismigiu din Capitala, care va fi transformat in urmatorii ani intr-un imobil de tip aparthotel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real-estate,
imobiliare,
Hercesa
/actualitate/afaceri/peste-20-din-ansamblul-vivenda-a-fost-vandut-1076878
1076878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.