Pentru Centura Capitalei mai sunt bani doar pana in iunie

Postat la 24 februarie 2010 9 afişări

Compania Nationala de Autostrazi şi Drumuri Nationale din Romania mai are nevoie de 25 milioane de euro pentru a putea da in folosinta in acest an 20,46 km din centura de nord a Bucurestilor, largita la doua benzi pe sens.

"Daca nu primim sume suplimentare printr-o rectificare de buget, finantarea mai poate fi asigurata doar pana la sfarsitul lunii iunie, apoi lucrarile se vor opri", a declarat ieri directorul general adjunct al CNADNR Marin Ionescu. In conditiile in care ar fi bani, s-ar putea finaliza tronsoanele cuprinse intre intersectia cu DN7, la Mogosoaia, si DN2, la Voluntari. Ionescu a precizat ca poate fi gata, pana la finele anului, si podul peste calea ferata, la Otopeni, o lucrare complexa in valoare de 11 milioane de euro. In ceea ce priveste celelalte doua poduri, la Stefanesti si Tunari, proiectate gresit, cu numai o banda pe sens, in 2008, cand ministru era Ludovic Orban, s-a recurs la o alta solutie. Ele vor trece peste centura, preluand traficul de pe cele doua drumuri judetene, in loc sa gatuie circulatia de pe Centura.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/pentru-centura-capitalei-mai-sunt-bani-doar-pana-in-iunie-5610973
5610973
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.