Paul Miches este noul director executiv al Scop Computers

Postat la 28 ianuarie 2010 89 afişări

Horia Chitu(foto), care a detinut functia de director executiv al companiei Scop Computers pentru 5 ani I-a cedat functia lui Paul Miches, iar Chitu va ocupa in continuare functia de Director Executiv al companiei Docentris, divizia grupului SCOP specializata in solutii de procesare si management al documentelor.

Paul Miches este noul director executiv al Scop Computers

"Sunt mai mult decat increzator, ca profesionalismul si competenta lui Paul Miches, cat si experienta de business si management, vin alaturi de SCOP intr-un moment in care ne propunem sa ne eficientizam activitatea si sa identificam noi oportunitati de dezvoltare, care sa vina in sprijinul partenerilor nostrii de business", afirma Horia Chitu.

Anterior Paul Miches a lucrat 12 ani la Microsoft Romania si 4 ani de business development in Microsoft Central East Europe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Paul Miches,
Scop Computers,
Chitu
/actualitate/afaceri/paul-miches-este-noul-director-executiv-al-scop-computers-5454388
5454388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.