Paradisul expatilor

Postat la 06 octombrie 2009 24 afişări

Daca unii fug de Romania ca sa lucreze in strainatate, altii cauta Romania ca pe un loc privilegiat: pentru un manager occidental dornic sa-si incerce nu atat norocul, cat calitatile intr-o piata dinamica, diferita de pietele mature ale Europei, sosirea aici poate insemna o relansare a carierei sau, dupa caz, o incununare a carierei inainte de iesirea la pensie.

Daca in urma cu cativa ani, Romania parea un loc riscant, unde managerii expati nu se inghesuiau sa vina, 2006 a ajuns sa infatiseze o cu totul alta perspectiva. Steven van Groningen (foto), presedintele Raiffeisen Bank Romania, Robert Rekkers, presedintele Bancii Transilvania, Patrick Gelin, presedintele si directorul BRD-SocGen, François Oliver, managerul general al Carrefour Romania, sau Robert Musneci, managerul GlaxoSmithKline, explica de ce au ales sa ramana timp de atatia ani in Romania.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/paradisul-expatilor-4955029
4955029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.