Orange reduce tarifele de date in roaming

Postat la 03 iunie 2010 53 afişări

Operatorul de telefonie mobila Orange a lansat astazi trei noi optiuni de date in roaming, ca parte a portofoliului de servicii Travel Data, tarifele fiind cu 58% mai mici decat pana acum.

Clientii care acceseaza e-mailul si folosesc internetul mobil in roaming, in tarile din Uniunea Europeana si in Elvetia, vor plati de maine facturi cu 58% mai mici decat plateau anterior pentru aceleasi servicii. Noile optiuni Traved Data ofera trafic inclus de 10, 20 sau 50 MB la tarife de 8, 15 si respectiv 30 de euro, cu TVA inclusa.

Dupa consumatrea traficului de date inclus, optiunea aleasa se reactiveaza automat atunci cand se initiaza o noua conexiune de date, asa incat clientii sa beneficieze in continuare de tarifele mai reduse. Spre exemplu, in situatia in care este activata optiunea cu 10MB de trafic inclus in valoare de 8 euro, iar consumul in roaming depaseste acest nivel, ajungand la 18MB, optiunea va fi reactivata, iar clientii vor plati 16 euro.

"Prin conceptul de reactivare automata a optiunilor, unic in Romania, noile pachete Travel Data ofera o solutie flexibila si eficienta din punctul de vedere al costurilor pentru serviciile transfer de date în roaming", a spus Irina Pana, wholesale, international & regulatory affairs manager in cadrul Orange Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Orange,
tarife,
reducere,
scadere,
oferta,
roaming
/actualitate/afaceri/orange-reduce-tarifele-de-date-in-roaming-6261451
6261451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.