Ora exacta de la Moscova

Postat la 24 iunie 2008 308 afişări

In cinci ani, Rusia va deveni al doilea centru financiar din Europa, dupa Londra. Predictia ii apartine lui Stephen Jennings, CEO al Renaissance Group, conglomerat rusesc cu activitati principale in domeniile financiar si de investitii

Jennings a explicat ca potentialul pietei actuale din Rusia este cu mult peste cele mai optimiste asteptari pe care cineva le putea avea cu cinci ani in urma. Principalul argument in favoarea Rusiei este intrarea in al zecelea an consecutiv de boom economic, cresterea PIB in primul trimestru fiind de 8,5%. Anul trecut, Rusia a fost a treia piata din lume in privinta numarului de oferte publice initiale, Jennings sustinand ca se pregatesc multi noi emitenti, care asteapta doar putina stabilitate pe pietele internationale pentru a iesi pe piata de capital.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ora-exacta-de-la-moscova-2736334
2736334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.