Omnicom Media Group se lanseaza pe piata locala

Postat la 04 februarie 2008 1 afişăre

Omnicom Media Group, divizia de media a grupului Omnicom s-a lansat oficial pe piata din Romania.

“Romania este o piata cu o crestere impresionanta, cu oportunitati foarte atractive de dezvoltare si provocari pe masura. “ spune Peter Poelzlbauer, CFO, EMEA Omnicom Media Group.

Potrivit lui Carmen Tanasie, CEO OMG Romania, agentia va sustine dezvoltarea portofoliului de agentii de media full-service si specializate ale grupului.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group si are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%). Agentiile care se afla in acest moment in portofoliul Omnicom Media Group Romania sunt OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Omnicom Media Group (OMG) este divizia media a Omnicom Group Inc., lider mondial in industria de marketing si comunicare cu peste 5000 de clienti in mai mult de 100 de tari.

Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertising,
Omnicom
/actualitate/afaceri/omnicom-media-group-se-lanseaza-pe-piata-locala-2363088
2363088
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.