OMD Romania are un nou Client Service Director

Postat la 12 februarie 2008 1 afişăre

Agentia de media OMD Romania l-a numit interimar pe Markus Zinsberger in functia de Client Service Director.

Acesta lucreaza de aproximativ 10 ani in media si publicitate, iar pana acum a avut clienti precum McDonalds, Nissan, SONY, Beiersdorf, IKEA, L’Oreal, sau Nestle.  In ultimii trei ani Zinsberger a fost Deputy Managing Director la OMD Austria.

OMD Romania face parte din portofoliul Omnicom Media Group.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group si are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%); in portofoliul sau sunt si doua agentii de media full service, doar una fiind operationala, OMD Romania. Cealalta, PHD Romania, e in curs de lansare.

Omnicom Media Group (OMG) este divizia de servicii media a Omnicom Group Inc care are aproximativ 5.000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
advertising,
OMD Romania,
Omnicom
/actualitate/afaceri/omd-romania-are-un-nou-client-service-director-2378005
2378005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.