Oferta Contor Arad a fost suspendata

Postat la 13 martie 2008 11 afişări

Oferta publica initiala a Contor Group Arad a fost suspendata astazi, joi, de catre Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare, din cauza modificarii unor amendamente din prospectul ofertei. Termenul de incheiere a perioadei de subscriere, care, initial, era astazi, este 21 martie.

Subscrierea actiunilor Contor Group a fost stopata din cauza amendamentelor referitoare la persoanele responsabile pentru informatiile publicate in prospect, mai exact a auditorilor financiari. PricewaterhouseCoopers, implicata in prospect prin rapoartele de audit aferente anilor 2004, 2005 si 2006, a anuntat ca nu si-a dat acordul pentru publicarea rapoartelor in prospect. Acesta este si scopul suspendarii si a modificarii amendamentelor CNVM, ridicarea responsabilitatii auditorului asupra prospectului de oferta publica.

Pana la suspendarea subscrierilor oferta Contor a fost achizitionata in proportie de circa 90%. Modificarea nu va avea, cel mai probabil, efecte negative asupra achizitionarii titlurilor emise, deoarece informatiile din prospect raman valabile, diferenta fiind neimplicarea efectiva a PwC in realizarea ofertei publice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/oferta-contor-arad-a-fost-suspendata-2450222
2450222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.