Oamenii de afaceri cer autostrada de la Pitesti la Sibiu prin parteneriat public-privat

Postat la 20 februarie 2010 17 afişări

Exasperati de traficul bara la bara, de accidentele de pe Dealul Negru si de caderile de stanci de pe Valea Oltului, membrii Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) i-au cerut vineri premierului Emil Boc urgentarea initierii constructiei autostrazii Pitesti - Sibiu in regim de parteneriat public-privat.

Adica statul sa concesioneze respectivul tronson catre o companie privata, care sa perceapa taxe de acces. Reactia primului ministru nu s-a lasat prea mult asteptata. La numai câteva ore dupa ce AOAR a facut public acest "document de pozitie", premierul, aflat la Cluj Napoca, a promis ca va schimba denumirea actului normativ care reglementeaza aceasta forma de asociere din "Legea concesiunilor" in "Legea parteneriatului public-privat", fara a preciza insa cand vor incepe procedurile pentru constructia autostrazii.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
constructii,
Pitesti - Sibiu
/actualitate/afaceri/oamenii-de-afaceri-cer-autostrada-de-la-pitesti-la-sibiu-prin-parteneriat-public-privat-5573791
5573791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.