O romanca de 31 de ani este noul director financiar de la Danone

Postat la 25 iunie 2009 327 afişări

Monica Constantinescu a fost promovata recent in functia de director financiar al Danone Romania. Ea lucreaza in companie din 2004, moment in care a ocupat pozitia de sef al departamentului de control financiar.



Monica Constantinescu este una din eroinele Catalogului "200 cele mai puternice femei din business", care va fi lansat în curând, şi ale galei "Woman in Power" (19 martie 2014).



Monica Constantinescu a fost anterior (ianuarie 2008) promovata pe postul de manager financiar, post pe care l-a detinut pana anul acesta. In calitate de director financiar, ea se ocupa de coordonarea intregului departament financiar, fiind in acelasi timp si membru in Consiliul Director al Danone Romania.

“Imi doresc (...) sa mentinem trendul ascendent al rezultatelor financiare din ultimii ani si sa depasim constrangerile impuse de situatia de criza economica, prin care suntem nevoiti sa trecem” a declarat Monica Constantinescu.

Licentiata a ASE, Constantinescu si-a inceput cariera in 2000, ca asociat asistent la PricewaterhouseCoopers. In 2003 a fost promovata ca asociat senior, iar in 2004 a devenit asistent manager. Ea este membru al ACCA (Association of the Chartered Certified Accountants – UK), membru al Camerei Auditorilor Financiari si incepand cu anul 2008, membru IIA (Institute of Internal Auditors – SUA).

Danone Romania a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de peste 422 milioane lei si se plaseaza in primul esalon al procesatorilor de lactate, alaturi de Friesland Foods Romania, Albalact si Lactalis (care a preluat anul trecut compania Dorna, dezvoltata de omul de afaceri Jean Valvis).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/o-romanca-de-31-de-ani-este-noul-director-financiar-de-la-danone-4595968
4595968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.