Nu ai bani sa te duci la concerte? Mai ai o sansa: bilete in rate!

Postat la 05 iunie 2010 25 afişări

Vrei sa te duci la concertele cu Aerosmith, Cranberries sau Gotan Project, care au loc in aceasta vara in Bucuresti, dar nu prea te ajungi cu banii?

Incepand din 10 iunie, iti poti cumpara biletul in trei rate, din zece orase din tara. Astfel, biletele la concertele organizate de catre Events din intreaga tara pot fi cumparate in rate prin reteaua Eventim, prezenta in librariile Humanitas. Conditia? Sa fii posesorul unui Card Avantaj de la Credit Europe Bank!

Daca pana acum, achizitionarea biletelor la concert in rate era posibila doar in Bucuresti, la sediul Eventim, incepand cu data de 10 iunie, spectatorii isi pot achizitiona in rate bilete la concertele preferate in zece din cele mai mari orase din tara.

Mai multe amanunte pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzica,
concerte,
bilete,
pret,
plata,
rate,
Aerosmith,
Gotan Project
/actualitate/afaceri/nu-ai-bani-sa-te-duci-la-concerte-mai-ai-o-sansa-bilete-in-rate-6284992
6284992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.