Nordsee investeste 0,6 mil. euro in primul restaurant stradal din Romania

Postat la 30 septembrie 2009 51 afişări

Lantul de restaurante Nordsee, specializat pe comercializarea de preparate din peste si fructe de mare, va deschide o unitate in cladirea America House din Bucuresti.

Restaurantul operat de catre Darcom Sea Food, detinatoarea masterfrancizei Nordsee va ocupa o suprafata de 300 de metri patrati la parterul cladirii, agentul de inchiriere fiind CBRE Eurisko.

"Este primul restaurant stradal Nordsee in Bucuresti si al patrulea dupa cele din centrele comerciale Baneasa Shopping City (doua) si AFI Cotroceni Park. Pentru restaurantul din America House, valoarea investitiei se ridica la circa 600.000 EUR," a declarat Cristian Farmache, actionar al companiei Darcom Sea Food.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
Nordsee,
America House
/actualitate/afaceri/nordsee-investeste-0-6-mil-euro-in-primul-restaurant-stradal-din-romania-4947853
4947853
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.