Nokia va închide fabrica de la Jucu. 2.200 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă

Postat la 29 septembrie 2011 18 afişări

Nokia va închide fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, în cadrul unui program de eficientizare şi reducere a costurilor, iar 2.200 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă, deoarece unităţile de producţie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez.

Grupul finlandez Nokia a început în februarie 2008 producţia de telefoane mobile la fabrica din Jucu, investiţia în fabrică ridicându-se la 60 de milioane de euro. Companiile Automobile Dacia, Nokia Romania, OMV Petrom si Rompetrol Rafinare au fost principalii exportatori in 2010, atat in Uniunea Europeana (UE), cat si in afara blocului comunitar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nokia,
jucu,
fabrica,
inchidere
/actualitate/afaceri/nokia-va-inchide-fabrica-de-la-jucu-2-200-de-angajati-isi-vor-pierde-locurile-de-munca-8815482
8815482
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.