Nicoleta Padure pleaca de la Media Direction

Postat la 30 martie 2010 66 afişări

Nicoleta Padure, managing director la media Direction, una dintre cele mai mari agentii de media buying de pe piata, va parasi agentia si grupul BBDO, incepand cu 1 aprilie

"A fost o misiune extrem de frumoasa pentru mine. Impreuna cu echipa Media Direction am ajuns la performante ce ma fac sa ma uit cu drag atat la trecut, cat si la viitorul agentiei", spune Nicoleta Padure, dupa cinci ani petrecuti in cadrul grupului BBDO Romania, din care ultimii doi ca managing director al agentiei de media.

Activitatea agentiei va fi coordonata in continuare de Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/nicoleta-padure-pleaca-de-la-media-direction-5788778
5788778
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.