Ministrul Tabara, despre alimentele ce contin OMG-uri: „Exista un risc si cand cobori pe scari”

Postat la 08 aprilie 2011 22 afişări

Romanii ar trebui sa citeasca mai atent etichetele atunci cand cumpara alimente pentru a sti daca acestea contin sau nu urme de organisme modificate genetic, a declarat pentru gandul ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.

"Problema este daca ei (romanii - n.red.) citesc sau nu eticheta atunci cand cumpara un produs, pentru a fi in cunostinta de cauza. Prin legislatie, limita admisa pentru prezenta organismelor modificate genetic este de 0,9%", ne-a declarat ministrul Valeriu Tabara, care a participat joi la conferinta Mediafax Talks about GMOs - "Adevarul despre organismele modificate genetic". Intrebat despre influenta plantelor modificate genetic asupra sanatatii, ministrul Tabara a facut o comparatie cu coborarea scarilor. "Exista un risc si cand cobori pe scari".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
Romania,
omg,
fermieri,
tabara
/actualitate/afaceri/ministrul-tabara-despre-alimentele-ce-contin-omg-uri-exista-un-risc-si-cand-cobori-pe-scari-8138583
8138583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.