Milionari dintr-o industrie falimentara

Postat la 06 octombrie 2009 24 afişări

Pentru cine mai putea prezenta interes o industrie in care, dupa caderea lohnului, s-a salvat doar cine a putut sa lanseze marci noi, puternice, iar restul s-au dat batuti si au abordat alte domenii?

O serie de intreprinzatori au reusit sa valorifice micile fabrici de textile pe care le detineau, insa nu imprumutandu-se de la banca si relansand productia, ci vanzand cladirile si terenurile pentru viitoare dezvoltari imobiliare. E adevarat, nu acesta era teritoriul ce putea sa produca miliardari, insa multi dintre cei ce au cumparat in anii '90, prin metoda MEBO, foste fabrici comuniste de textile au reusit sa castige milioane de euro vanzandu-le unor fonduri de investitii sau dezvoltatori imobiliari interesati de amplasamentele respective.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
textile,
lohn
/actualitate/afaceri/milionari-dintr-o-industrie-falimentara-4959276
4959276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.