Mihai Rohan: Prima Casa nu stimuleaza constructiile

Postat la 06 iunie 2010 17 afişări

Romania are un deficit de un milion de locuinte, iar programul guvernamental "Prima Casa" nu stimuleaza constructia de locuinte, fiind orientat catre tranzactiile cu apartamente vechi, potrivit presedintelui patronatului din industria cimentului CIROM, Mihai Rohan.

"Cererea de case este foarte mare. Eu va spun ca in Romania lipsesc circa un milion de case, de apartamente. Sunt oameni care stau si asteapta de multa vreme sa-si construiasca, sunt tineri foarte multi care nu mai au unde sta", a declarat Rohan la emisiunea "Dupa 20 de ani", transmisa duminica de ProTV.

Reprezentantul CIROM (Patronatul din industria cimentului si altor produse minerale pentru constructii din Romania) a precizat ca programul Prima Casa "nu s-a vazut" in constructii, pentru ca foarte multi cumparatori s-au orientat catre locuintele vechi, mai ieftine.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mihai-rohan-prima-casa-nu-stimuleaza-constructiile-6296872
6296872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.