Microsoft are sase parteneri noi

Postat la 15 aprilie 2009 12 afişări

Microsoft Romania a anuntat un parteneriat cu sase furnizori de hosting locali: LiveHosting, Elvsoft, Your Soft Way, GlobeHosting, SimpliQ si Dot Design ce are ca scop dezvoltarea spatiului solutiilor software livrate ca serviciu in Romania (SaaS = Software as a Service) si cel al solutiilor mixte (S+S = Software + Services).

„Cererea de gazduire de aplicatii pe servere Web Windows este in crestere datorita contextului economic si investitiilor in retehnologizare realizate de catre parteneri de dezvoltare software traditionali ai Microsoft si ca urmare a cresterii interesului pe care il avem din partea agentiilor Web si startup-urilor online participante in BizSparK", a spus Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager Microsoft .

"Am anticipat aceasta cerere inca de acum cativa ani si am inceput colaborarea cu furnizori locali de servicii de hosting Web care cunosc bine acest business. Rezultatul este ca azi clientii au la dispozitie o varietate de solutii de hosting pe servere Web Windows – shared hosting, servere dedicate, servere virtuale, la costuri competitive”, a completat acesta.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/microsoft-are-sase-parteneri-noi-4216685
4216685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.